MILITARY TRAINING SYSTEM
  • Inici
  • Classes
  • MILITARY TRAINING SYSTEM

MILITARY TRAINING SYSTEM

45

minuts

Nivell: Molt difícil
Límit de participants
Descripció Classe

Per fi ha arribat aquesta innovadora i revolucionaria disciplina que està de moda en EEUU. És una activitat d’entrenament col.lectiu que proposa classes altament motivadores i amb un elevat nivell d’energia.

 

¿Però què és MTS?

T’ho expliquem:

Es una innovadora activitat d’entrenament col.lectiu que proposa classes altament motivadores i amb un elevat nivell d’energia, integrant exercicis físics dinàmics i saludables.

Va dirigida a tothom, és fàcilment adaptable a qualsevol perfil.

Es caracteritza per exercicis que recorden els utilitzats per la Marina de l’Exèrcit dels EEUU, proposant activitats de tipus funcional pròpies de les sessions de preparació física dels millors cossos d’elit del món.

Compleix amb les característiques d’un element funcional a 360 º, ja que integra tots els aspectes del moviment humà.

 

Totes les activitats proposades presenten una alta transferència aplicable a la vida quotidiana i a la pràctica esportiva i ajuden al participant a superar els seus reptes i aconseguir els seus objectius personals com perdre pes, millorar la condició física i tonificar, entre d’altres.

 

Permet als usuaris comprendre i compartir experiències personals, aspectes motivadors, aprendre a treballar en equip, en parella, a respectar l’esforç i entrega dels companys, i a superar progressivament els seus límits a través de la interiorització dels conceptes d’autoestima, disciplina i constància.